Gipsen sitter fortsatt…

Med fare for å få anklager om hypokondri slengt etter meg må jeg få lov til å si at ha en gipset fot er utrolig kjedelig. Bare ligge på sofaen med PC og TV gjennom en hel dag er utrolig slitsomt og ikke minst tidkrevende. Uansett fikk jeg et hyggelig brev i sted om at jeg skal inn til bytte av gips og ny røntgen til Torsdag om litt under en uke. Satser på aktiv hvile frem til den tid og at legen forteller meg at ting gror fortere enn først antatt. Det er det man håper på i hvertfall. Jaja nok om gips og knekte bein, tross alt er det en fiskeblogg dette er og da skal det også omhandle fiske.

Med knekt bein får man i hvertfall tid til mye surfing og sjekking av mail osv og man får også ideer til hva man kan fylle bloggen med. Fikk forøvrig en mail med en utrolig artig quiz fra Go fishing. Enkelt fortalt er det en rebus hvor man må starte på nytt hver gang man svarer feil. Selv om jeg på slutten svarte at alt gikk perfekt gikk det definitivt ikke perfekt, men man lærte vel noe av det og. Uansett her er linken hvis noen vil prøve: Fiskequiz.  Videre fikk man jo også en pakke med litt dims så noen gleder har man jo i hverdagen eller dvs nå er jo alle dager blitt helg her man ligger på sofaen.

Bortsett fra solid elastics i størrelse 2, 3, 4 og 5 fikk jeg også noen dupper som var tiltenkte Harstadsjøen og fiske med små agn på større dyp. Fox dupper som er Euro 5 står også Mark Pollard på dem så han har vel vært med i utviklingen tenker jeg eventuelt bruker de navnet hans for alt det er verdt. Her er buketten jeg fikk tilsendt:

Euro 5 av Mark Pollard i vekter fra 1 til 5 gram

Duppene er bestilt fra Climaxtackle som gir en vannvittig god service

På dette bildet ser man litt lettere formen på duppen de har i tillegg et øye som er surret rundt antennen, ser ut som det både kan være en styrke og svakhet, men vi får se.

Cloesup av 4-grammern

Fox Euro 5- Mark Pollard 4 gram

Med karbonstamme og plastikkantenne har jeg i hvertfall trua på de til Take A Parten.

Ellers blir det veldig spennende å høre prognosen fra legen i forhold til når gipsen skal av, øyner brått muligheten for at jeg kan få med meg det siste stevnet i Winter League, eller med veldig god flyt kanskje til og med de to siste. Krysser fingrene hardt for dette og tror og håper og går heller på en stor skuffelse hvis det ikke skulle være tilfelle.

Ellers kommer jeg til å begynne å ta korte mailintervjuer med vinnerne av meitekonkurranser i Norge. Noen spørsmål vedrørende metoder, foring, hvordan man fisket osv ala metetorgets «Segrerna berettar» som vi ser et eksempel på her: Tom Østlund forteller . La inn et innlegg på raufjøringens gjestebok og siden jeg både tror dette er veien å gå og folk er interesserte kommer jeg til å fortsette med dette. Har lest igjennom alle på metetorget og det er lærerikt å se hvordan andre tenker og trekker slutninger ut i fra sitt eget fiske. Man bygger på en måte opp verktøykassen av kunnskap og erfaringer og kan dermed finne løsninger lettere i en gitt situasjon enn om man skal teste ut alt selv og bare utvikle seg på bakgrunn av egne erfaringer. Jeg har valg å kalle denne intervjuserien for: Seierherrens ord. Håper det faller i smak og første bidrag er allerede mottatt som jeg kommer til å legge ut i løpet av helgen.

Håper alle koser seg på stevne i helgen og fisker stenhardt.

Det var alt for denne gang vennlig hilsen «gipsen»

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Diverse og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s